Három légkondicionált, sportparketta borítású fallabdapálya áll vendégeink rendelkezésére. A borítást az ízületek maximális kímélése céljából, egyedileg kifejlesztett rendszerrel oldottuk meg.

Squash az igazi stresszmentesítő játékos kúra

Rákényszeríti a játékost arra, hogy mérkőzés közben ne is tudjon a napi problémáival foglalkozni, teljes energiájával csak arra koncentráljon amit csinál. És közben játék.. meg játék! A squash könnyen megtanulható, egyszerűek a szabályok, így gyorsan el lehet jutni a már élvezhető szintig.

Győrben 1996 óta van jelen. Mi honosítottuk meg ezt a sportágat és az eltelt idő alatt népszerűsége folyamatosan nő. Próbálunk az amatőr sportolók számára minél több játék és versenylehetőséget biztosítani.

Fiatalok squash-olnak
Fallabda versenyek

A klub elsődleges célja, hogy a fallabda sportot népszerűsítse és egyre növekvő táborra tegyen szert, ezért megpróbáltuk 1-2 profi csapatverseny megrendezése mellett, az amatőr játékosoknak is versenylehetőséget biztosítani. Szponzorainknak köszönhetően értékes ajándékokkal tudjuk jutalmazni a legjobbakat. A versenyek időpontját közzétesszük honlapunkon, a Kisalföld napilapban, és a klub faliújságján.

Minden sportolni vágyót szeretettel várunk!

Vélemények, javaslatok

Ha van véleményed, ötleted van szolgáltatásokkal kapcsolatban, írd meg nekünk. (goldenball@t-online.hu) Hozzászólásokat előre is köszönjük!

Nálunk megtanulhatsz teniszezni, fallabdázni, ha nincs felszerelésed / ütő, labda /, akkor adunk és ráérsz megvenni a sajátodat, amikor már tudod, hogy milyen ütő passzol hozzád.